Initiatiefnemers

Onze grondleggers

• Eduard Schmidt

Zorgt voor structuur

Eduard is de voorzitter van Stichting Blikverruimers. Hij bewaakt onze voortgang en is, samen met Talitha, ons gezicht naar buiten.

Rik Westland

Bewaakt de kaders​

Rik is onze penningmeester. Hij bewaakt de (budgettaire) kaders en brengt altijd een gezonde dosis enthousiasme mee!

Lara Luten

Verspreidt onze boodschap

Lara is onze communicatie-expert. Geen nieuwsbericht of social media-post wordt geplaatst zonder haar kritische blik en creatieve inbreng.

Samuël Verpalen

Is de verbindende factor

Samuël houdt zich bezig met het werven van docenten en mentoren voor de Blikverruimers Academie. Door heel het land drinkt hij koffietjes en af en toe een frisse Sauvignon. [LinkedIn]

Talitha Muusse

Is al jonge toezichthouder!

Talitha zet zich als jonge toezichthouder in voor MVO Nederland en is het levende bewijs dat jonge toezichthouders absoluut van toegevoegde waarde zijn!

• "Wij denken dat het anders kan,

dus we zijn het gaan doen"

- Samuël Verpalen, medeoprichter Stichting Blikverruimers