•  

  Onze Partners

  Ons Comité van Aanbeveling

 • Comité van Aanbeveling

  Ons Comité van Aanbevelingen bestaat uit prominenten uit het bedrijfsleven en de publieke sector. Zij denken met ons mee over hoe we onze ambities kunnen realiseren en delen onze visie.

  Jan Anthonie Bruijn

   

  Eerste Kamerlid en hoogleraar

   

  Jan Anthonie (1958) heeft ruime ervaring als toezichthouder bij ondermeer Hogeschool Leiden, het Rijnlands Revalidatiecentrum, Hogeschool Utrecht en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

  Emma Bruns

   

  Arts en journalist

   

  Emma (1986) is actief als arts-onderzoeker Heelkunde in het AMC en als columnist voor o.a. NRC Handelsblad. Tegen de stroom in van de trend naar superspecialisatie probeert ze geneeskunde juist te verbinden met andere kennisgebieden. Een heuse 'Blikverruimer' dus.

  [LinkedIn]

  Ronnie van Diemen

   

  Inspecteur Generaal IGZ

   

  Ronnie (1958) begon haar carrière als kinderarts in het ziekenhuis en legde de basis voor competentie-gerichte opleidingen voor artsen in Nederland. Daarna was ze onder meer actief als hoogleraar-directeur voor het instituut voor onderwijs en opleider in het VUmc. In 2012 werd ze Inspecteur Generaal van de gezondheidszorg.

  [LinkedIn]

  Alexander Rinnooy Kan

   

  Eerste Kamerlid en hoogleraar

   

  Alexander (1949) bekleedde na een universitaire carrière functies als voorzitter van VNO-NCW en de SER. Tegenwoordig is hij Eerste Kamerlid, hoogleraar Economie en Bedrijfskunde - gespecialiseerd in veranderingsprocessen - en toezichthouder bij o.a. het AMC. Hij werd driemaal benoemd tot meest invloedrijke man van Nederland.

  Margot Scheltema

   

  Commissaris DNB

   

  Margot (1954) was tot 2009 Financieel Directeur van Shell Nederland. Momenteel is zij o.a. commissaris bij TNT Express, Schiphol Group en De Nederlandse Bank, lid van de Raad van Toezicht bij World Press Photo, en lid van de Raad van Advies bij het Amsterdam Institute of Finance. Margot werd viermaal benoemd tot meest invloedrijke vrouw van het Nederlandse bedrijfsleven.​

  Caspar Scholten

   

  Partner bij Bergh Stoop en Sanders advocaten

  Caspar (1983) is lid van de Raad van Toezicht van Stichting Democratie en Media en partner bij advocatenkantoor Bergh Stoop en Sanders. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en adviseert o.a. over fusies & overnames, joint ventures en bestuurdersaansprakelijkheid. Hiernaast publiceert hij regelmatig in vakbladen en is hij voorzitter van het juristennetwerk van de PvdA.

 • "Een uitstekend initiatief dat ik van harte ondersteun: goed voor toezichthouders om input van jong talent te krijgen, goed voor de jongeren om toezichtervaring op te doen"

  - Margot Scheltema, commissaris bij De Nederlandsche Bank

All Posts
×