Happy swiping! [1 april]

Blikverruimers lanceert vandaag de 'Blikkie' app. Hiermee creëren we een on-line platform waarop jonge high potentials en ervaren toezichthouders hun perfecte toezichthoudersmatch kunnen vinden. Het idee is zo briljant als het simpel is: je bekijkt het profiel van een jonge high potential of ervaren toezichthouder en swipet naar rechts als je een match voelt!

We zijn nog druk bezig met het doorontwikkelen van alle functionaliteiten maar hierbij alvast een sneakpeak naar een tweetal profielen!

We willen graag iedereen van het Blikkie-team bedanken voor de inzet de afgelopen maanden. Zonder jullie was deze app er nooit gekomen en nu is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar toezichthoudersmatch te vinden!