•  

  Deelnemers

  Onze jonge talenten

 • Hubertine Bergsma

  "Blikverruimers biedt mij een uniek kijkje in de keuken en de mogelijkheid actief bij te dragen aan meer diversiteit in het toezichtslandschap"

  Linde Bremmer

   

  "Duurzaam, diverser en dynamischer toezicht creëren door ervaring en jong talent aan elkaar te verbinden. Aan die missie van Blikverruimers bouw ik graag mee!"

  Emille Buziau

   

  "De dilemma's van morgen vragen steeds meer om creatieve geesten met een open blik. Diversiteit onder toezichthouders is daarom onontbeerlijk"

  Cherique Cuppen

  "Met een nieuwe kijk op de wereld het toezicht verrijken. Dat is de kracht van Blikverruimers waar ik in geloof en graag aan bijdraag!"

  Rogier Elshout

   

  "Toezichthouders controleren of het wel business as usual is. ik wil organisaties juist helpen met business as unusal"

  Alies ter Kuile

   

  "Leren van ervaren commissarissen en iets toevoegen door mijn onbevangen blik"

  Henk Jan Nanninga

  "Samen met (aspirant) toezichthouders zet ik mij in voor een inclusieve, sociaal ondernemende maatschappij gericht op duurzame waarde creatie"

  Leanne Poot

   

  "Ik draag graag bij aan een grotere diversiteit onder toezichthouders, om gezamenlijk tot bredere inzichten en betere beslissingen te komen"

  Jelle Postma

   

  "Hoe kan een toezichthouder positieve impact uitoefenen op de toekomstbestendigheid van de maatschappij? Hierop zoek ik een antwoord"

  Kim Raaijmakers

  "Goed en toekomstbestendig toezicht heeft baat bij een frisse blik en diversiteit in alle vormen en maten. Daaraan wil ik graag bijdragen"

  Lisa Reizevoort

   

  "Mijn handen jeuken om me te ontwikkelen in hoe ik kan bijdragen aan het verbeteren van toezicht"

  Loucky Spit

   

  "Met Blikverruimers hoop ik de wereld van toezichthouders te leren kennen en daarbinnen een nieuw perspectief te kunnen bieden"

  Stephan Roest

   

  "Ik ga een zeer leerzame periode als aspirant toezichthouder tegemoet, en hoop meer lange termijn focus toe te voegen aan raden van toezicht"

  Jochim Schueler

  "Door betrokkenheid, verscheidenheid én door mijzelf te ontwikkelen als toezichthouder wil ik een bijdrage leveren aan de continuïteit en toekomstbestendigheid van organisaties"

   

  Renske Swierstra

  "Een unieke kans om te leren van ervaren toezichthouders en tegelijkertijd waardecreatie toe te voegen met mijn verruimende blik"

  Martijn Uittenbogaard

  "Ik doe mee aan Blikverruimers omdat het een unieke kans is om een kijkje in de keuken te nemen van ervaren toezichthouders."

  Mart Veeken

   

  "Dit is een unieke kans om mijn creativiteit en ondernemerschap in te zetten, om te zorgen dat organisaties in de toekomst relevant zullen blijven"

  Ilona Veenema

   

  "Blikverruimers biedt mij de kans om kennis te maken met gezond en integer toezicht om zo hopelijk in de toekomst mijn maatschappelijke rol te kunnen vervullen"

  Edwin van Vliet

   

  "Via Blikverruimers draag ik bij aan een betere mix van ervaring en nieuwe inzichten in toezicht; samen werkend aan een duurzame toekomst"

  Ruben Zeegers

   

  "Bijdragen aan goed bestuur in Nederland en leren hoe dat effectief te doen"

 • "Toezichthouders controleren of het wel business as usual is. ik wil organisaties juist helpen met business as unusal"

  - Rogier Elshout, deelnemer 2017-2018

All Posts
×